Úvod »BIO čističe a produkty» Akciový set Septiclean + urýchlovač žúmp a septikov Likvid


        

Akciový set Septiclean + urýchlovač žúmp a septikov Likvid

Žumpy a septiky - SeptiClean + Urýchlovač LIKVID

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: SEPT0050-0080
Výrobca: SUBIO
Parameter 1: SUBIO
naša cena bez DPH : 8,25 € (248,54 Sk)
naša cena s DPH (20 %):
9,90 € (298,25 Sk)

Kompletné špecifikácie

POZOR, ak nebudete s týmto produktom spokojní, vrátime Vám peniaze späť.

 

Sypká bakteriálne zložka SeptiClean slúži k rozkladu a likvidácii fekálií a akýchkoľvek organických látok v septikoch, žumpách, kanalizáciách, v odpadových systémoch a vo vyhnívacích nádržiach čistiarní odpadových vôd. Aplikuje sa ako prvé a jedno balenie, 50g, slúži ako štartovaciu dávka pre 5 - 8 m3 obsahu žumpy či septiku.

Tekutá enzymatická zložka, Likvid 80 ml, urýchľuje biologické čistenie, enzýmy v nej obsiahnuté zabezpečujú "roznos" baktérií po celom odpadovým zariadenia a zabezpečia ich efektívnejšiu prácu. Rozkladajú tuky, organickú hmotu a účinne zabraňujú zápachu! Aplikuje sa na druhý deň po zavedení baktérií SeptiCleanu, podľa návodu.

Ďalšie mesiace sa dávky SeptiCleanu a Urýchľovače postupne znižujú a to na 1 / 3 zo zavádzacie dávky, potom 1pol. lyžica až 1 lyžička mesačne. Tekutina z takto pravidelne ošetrovanej žumpy alebo septiku je bez zápachu, neobsahuje všetky husté organickej hmoty, vrátane toal. papiera. Ak si osadené bakteriálne kultúry Nezahubím antibakteriálnymi prostriedkami, kyselinami, lúhmi, veľmi podporíte a obnovíte prírodný proces rozkladu a predĺžite tak dobu naplnenia komory žumpy či septiku. SEPTIKY NIE JE TREBA Vývoz!

Na priložených fotkách vidieť  septik pred požitím a 3 mesiace po použití Septiclean s urýchlovačom.

N2FjZjE3