Úvod »Domácnosť»Elektrické brúsky na nože » M 15XV Elektrická brúska na nože Metalická


        

M 15XV Elektrická brúska na nože Metalická

Diamantová elektrická brúska na nože 3-stupňová

 

Transparentná história cien
Číslo produktu: 01015M0
naša cena bez DPH : 154,17 € (4 644,43 Sk)
naša cena s DPH (20 %):
185,00 € (5 573,31 Sk)

Kompletné špecifikácie

Táto vysoko uznávaná profesionálna elektrická brúska na 3-stupňové ostrie EdgeSelect® kombinuje silu a trvanlivosť trojitého skosenia hrany Trizor® s bezchybnou, ultraostrou technológiou 15˚ XV EdgeSelect® na ostrenie nožov s jemným ostrím aj s vrúbkovaním.


Brúska je ideálna na zmenu úhla hrany nožov z 20 stupňov na vysoko výkonné hrany Trizor XV® 15 stupňov; a tiež bezchybne naostrí 15 stupňové jednostranné, alebo aj obojstranné ostrie nožov.

Vyznačuje sa pokrokovými, flexibilnými vodidlami pružín, ktoré poskytujú presnú kontrolu uhla ostrenia pre najhrubšie alebo najtenšie čepele nožov a rýchlo a ľahko zaisťujú ultraostré hrany!

Jeho 3-stupňový systém EdgeSelect® poskytuje optimálnu všestrannosť pri poskytovaní dokonalého okraja pre každý typ rezu.

* Prečo 15 stupňový uhol?

Uhlová hrana modelu XV s 15 stupňami poskytuje maximálny výkon a reže ľahšie ako tradičná 20-stupňová šikmá hrana. "Čím tenšia je hrana, tým menej námahy je potrebné na rezanie a tým ľahšie sa ovláda nôž." Táto tenšia hrana noža vydrží dlhšie vďaka svojej jedinečnej technológii Trizor XV® edge s trojitým skosením. “

* Čo je Trizor XV® Edge?


Trizor XV® EdgeSelect® pomáha predĺžiť životnosť kvalitných nožov, pretože vytvára 15-stupňovú trojstupňovú hranu, ktorá odoláva otupeniu dlhšie ako bežne ostré hrany. Trojstupňový proces a efektívne pružné kotviace disky ostria hranu s minimálnym úberom kovu, čo ďalej pomáha predĺžiť životnosť jemných nožov.

Kónické rotujúce disky v 1. a 2. fáze sú pokryté stopercentnými diamantovým brusivom. Kónické rotujúce pružné disky v etape 3 (fáza dokončovania) sú vyrobené z jedinečného flexibilného brúsneho systému.

Fáza 1:

Diamantové brusivo na kužeľovitých diskoch v 1. fáze vytvárajú mimoriadne jemné „mikro-drážky“ na fazetách na oboch stranách okraja. Súčasne vytvára prvé väčšie skosenie oblúkovitej hrany v približne 15-stupňovom uhle.

Fáza 2:

Ešte jemnejšie diamantové brusivá na kužeľovitých diskoch v 2. fáze formujú druhé a menšie skosenie oblúkovej hrany a súčasne vytvárajú ešte jemnejšie mikrodrážky na druhom skosení ostrej hrany (pod trochu väčším uhlom) .

Fáza 3:

Využíva patentovaný flexibilný systém brúsneho disku high-tech verziu na vytvorenie mikroskopicky hladkej, nezúbkovanej ultraostrej hrany. Vytvára tretí a stále menší úkos okraja v tvare oblúka. Činnosť fázy 3 ďalej leští mikroskopické drážky vytvorené na okrajových fazetách vo fázach 1 a 2, aby sa vytvorili mikrovlny pozdĺž okrajov mikroskopických drážok, ktoré pomáhajú pri rezaní dodržať výkon a životnosť noža.
Fáza 3 tiež zaostrí zúbkované nože. Ultrajemný pružný stierací kotúč vyrovnáva nesprávne zarovnané zuby so zúbkovaným okrajom. Je to veľmi jemné, ale účinné brúsne médium, ktoré pomáha predĺžiť životnosť zúbkovaných nožov z akejkoľvek zliatiny, kovanej alebo nekovanej.

Vysoko oceňovaný:

XV získal najvyššie známky za najlepší výkon a najlepšiu ostrosť v hodnotení Cook's Illustrated s 15 stupňovým ostrením nožov vo vydaní júl / august 2015. Cook's Illustrated, publikovaná spoločnosťou America's Test Kitchen,

 

NzMyOGE3M