Úvod »Domácnosť» M 120 Elektr. brúska na nože


        

M 120 Elektr. brúska na nože

M 120 Elektrická brúska na nože diamantová. 3-stupňová

 

Číslo produktu: 0120-0M0
Výrobca: EDGECRAFT
Parameter 1: EDGECRAFT
EAN kód: 0120-0M0
naša cena bez DPH : 141,67 € (4 267,85 Sk)
naša cena s DPH (20 %):
170,00 € (5 121,42 Sk)

Kompletné špecifikácie

 

Elektrická brúska na nože diamantová.

 

Brúska na nože Cheef Choice od firmy EdgeCraft, zaručuje profesionálne brúsenie nožov už aj doma. Veľmi jednoduché a rýchle brúsenie na tejto brúske zvládne naozaj už každá osoba v domácnosti. Na brúsenie sú použite diamantové brúsne kotúče, ktoré vydržia cca 4000 brúsení. Ani po ich vybrúsení nekončí životnosť brúsky a pri výmene týchto kotúčov, ktoré sa dajú zakúpiť samozrejme aj u nás môžete túto brúsku naďalej využívať.

Nože ktoré nabrúsite na tejto brúske sú naozaj ostré!

Opätovné brúsenie je odporúčané podľa potreby a používania samotného noža. Systém brúsenia je naozaj jednoduchý. Nôž potrebný k nabrúseniu, ktorý je extrémne tupý, alebo ešte nebol brúsený na tejto brúske jemne vsuňte do prvého stupňa medzi pružné lamely(na obrázku označený 1"). Nemusíte sa obávať poškodenia noža, pretože tieto lamely Vám zabezpečia správny uhol brúsenia. Akonáhle ucítite, resp. budete počuť, že kontakt brúsneho kotúča a brúseného noža je dostatočný, pomaly ťahajte nôž od päty pri rukoväti noža až po špičku noža. Následne tento postup opakujte aj na druhej strane v tomto stupni, aby sa obrúsila aj opačná strana noža.

Tento proces brúsenia na oboch stranách opakujte až pokial neucítite na ostrí nože zdrsnený okraj(ihla). Akonáhle sa nám táto ihla utvorí po celej dĺžke ostria, môžete prejsť priamo na tretí stupeň, kde podobným spôsobom stiahnete takto vytvorenú ihlu. Váš nôž je po tomto pripravený na používanie.

Druhý stupeň používajte v prípade ak nože nie sú silno vytupené, prípadne pri pravidelnom brúsení noža na tejto brúske.

Ľudia vlastniaci túto brúsku, brúsia na nej nože pravidelne a už nepoznajú trápenie sa v domácnosti pri tupých nožoch. Ak si osvojíte túto brúsku, budete ju považovať za neodmyslitelnú súčasť vo Vašej domácnosti a používanie bude pravidelnejšie než hociktorý ležiaci spotrebič zakúpený na rýchlo a bez praktického využitia.

 

 

 

Technológia: 3-stupňová
Princíp brúsenia: Rotačný

Použitie: Brúsenie nožov pre profesionálne účely

Farba: Biela

 


OTBmNjh